Skip to main content

Theater De Stoelendans en SAM – smart about media, hebben gezamenlijk een aansprekende marketingcampagne gelanceerd.

Dit met het doel de mensen de weg terug naar het theater de laten vinden. De campagne is genaamd ‘Theater De Stoelendans; waar emoties tot leven komen’. Met gebruik van AI-generatieve kunstmatige intelligentie worden aansprekende campagnebeelden gecreëerd welke de diepgaande emoties van theaterbezoekers weergeven.

Het project is uitgevoerd met veel vrijwillige (lees onbetaalde) inzet, passend bij het non-profit karakter van Theater De Stoelendans, dat theater toegankelijk wil houden voor verenigingen in- en rond Oirschot. 

Dit werd mede mogelijk gemaakt door generatieve AI, wat kostenefficiënt is in vergelijking tot traditionele productiekosten zoals acteurs, visagie, fotografie enz.

Het doel van SAM – smart about media, is om mensen te raken met treffende citaten die de emoties tijdens een theaterbezoek weergeven. De campagne benadrukt tevens de kracht van moderne technologie om prachtige campagnes te creëren zonder enorme budgetten. 

De gegenereerde campagnebeelden illustreren hoe technologie nieuwe mogelijkheden opent voor het vertellen van verhalen en het overbrengen van emoties. Kortom, SAM staat klaar om meer te delen over AI-tools en digitale innovaties voor degenen die indrukwekkende projecten willen verwezenlijken.

Super Mario MarketingMarketing

Super Mario Marketing

Het is nog steeds de meest gemaakte fout in marketing, het product verkopen in plaats…
Gyroscope op mobielTechnology

Gyroscope op mobiel

Een tijdje geleden begon ik na te denken over het mixen van animatie met mobiele…
Een grote folder in zakformaat (Z-Card)Marketing

Een grote folder in zakformaat (Z-Card)

Je ziet steeds meer folders die worden opgevouwen tot een klein pakketje. Wat is dat…