Skip to main content

Zet je website bezoekers eenvoudig om in Afspraken Calls Offertes Leads

Met de Leadbot van SAM zet je website bezoekers klantvriendelijk om in Leads, o.a. via WhatsApp, Telefoon, Winkelbezoek of een Offerteaanvraag.

Start met het genereren van Leads

Meer dan 1.000 bedrijven gingen je voor

WhatsApp widget intergratie kunnen bezoekers je berichten sturen via WhatsApp.

Dé WhatsApp chatwidget, biedt veel gemak voor bezoekers. Websitebezoekers komen eenvoudig met jou in contact via het handige chatvenster. Klanten hoeven niet meer op antwoord te wachten in een live chat op je website, maar ontvangen een reactie op WhatsApp. Praat met bezoekers, zelfs wanneer ze je website verlaten hebben. Realiseer groei door beter en persoonlijker contact met klanten.

Deze Chat widget genereert meer leads via je website

Doormiddel van deze Leadbot een chatbot applicatie, is gericht op het verhogen van de aanvragen via je website. Met de Leabot bied je bezoekers de mogelijkheid om een vraag te stellen via WhatsApp, Telefoon, E-mail, Offerte aanvragen of via een Terugbelverzoek. .

Vraag stellen

Geef je bezoeker de mogelijkheid om laagdrempelig een vraag te stellen via WhatsApp (Business), E-mail, Telefoon of een Terugbelverzoek achter te laten. En zie vanaf welke pagina de bezoeker een bericht stuurt.

Offerte aanvragen

Laat bezoekers een offerte aanvragen via een contactformulier. Stel zelf in welke informatie je bij de aanvraag wilt ontvangen.

Doorlinken

Link de bezoeker door naar een belangrijke conversie pagina door middel van een persoonlijke “call to action”. Bijv. een Verkooppagina, een Aanmeldpagina, een Afspraak inplan pagina, FAQ pagina of naar een pagina op een externe website.

Afspraak maken

Geef bezoekers de mogelijkheid om een afspraak in te plannen. Door middel van een formulier via Chat widget SAM.

Winkelbezoek

De mogelijkheid om Google Maps routebeschrijving link toe te voegen. En door WhatsApp Business voer je realtime gesprekken met je potentiële klanten die door middel van de chat gesprek alsnog een afspraak maken voor een winkelbezoek. En je kan via een chat klanten thuis al inspireren op wat je tijdens het winkelbezoek allemaal gaat doen. Klanten gaan dan nog gerichter tijd vrijhouden. De drempel om even een appje te sturen ligt lager dan bij bellen.

Zorgt voor laagdrempelig en persoonlijk klantcontact

Verhoog de conversie op je website door de belangrijkste CTA knoppen altijd zichtbaar in beeld te tonen in deze Leadbot.

Ideale Marketingtool

Verhoog eenvoudig de resultaten van je campagnes, en koppel met Google Analytics.

Call-to-Actions (CTA)

Maak in de Leadbot gebruik van meerdere contact functionaliteiten voor op je website.

WhatsApp Business

Koppel de Leadbot aan een (vast) telefoonnummer met WhatsApp Business.

Klantvriendelijk

Begeleid de bezoeker op elk moment bij het uitvoeren van de gewenste actie.

Wat zeggen klanten over de Chat widget?

Start met leads genereren 🚀