Halloween Oirschot

Halloween Oirschot is het grootste Halloween Outdoor Event. Een mooie route langs smalle straatjes en donkere steegjes, in het pittoreske dorpje Oirschot.

Halloween Oirschot heeft een website waar alle informatie over dit evenement te vinden is. Deze site sluit naadloos aan bij de huisstijl en het Halloween logo, die ik allemaal heb mogen realiseren. Met deze kersverse website maakt Halloween Oirschot zich op voor het grootste Halloween Outdoor Event.

De Oirschotse griezelsfeer begint al bij een bezoek aan de website.

Beleving en gebruiksvriendelijkheid staan bij de nieuwe website dan ook centraal. Er wordt veel gebruikgemaakt van video’s en afbeeldingen om de bezoeker direct een goed beeld te geven van Halloween Oirschot. De foto’s die hierop te zien zijn met de griezelpersonages zijn Oirschotse inwoners. Daarnaast is de website sterk geoptimaliseerd voor mobile devices. Het is zo makkelijker om de website via de mobiele telefoon te bezoeken en tickets te bestellen.

Op de website is ook een plattegrond te vinden van de route die gelopen kan worden. Ook wordt hier het verhaal van dit jaar getoond.

Kom in contact! 👋